Hacken van WhatsApp en telefoons

Wij krijgen de waarheid boven tafel!

Hacken van computers en telefoons

Wij kunnen u ondersteunen in het toegang krijgen tot datadragers zoals mobiele telefoons, pc’s en tablets. Zo is het mogelijk om opzettelijk verwijderde bestanden en berichten terug te halen. Uiteraard mag dit alleen wanneer de datadrager uw eigendom is, u toestemming van de eigenaar heeft of dat de datadrager eigendom is van uw minderjarig kind.

Om onderzoek te verrichten hebben wij de datadrager fysiek nodig, dit kan dus niet op afstand. Ook hebben wij de inlogcode’s nodig om op de datadrager te komen. Heeft u dus een telefoon zonder toegangscode dan is het niet mogelijk. In de praktijk bent u de telefoon een paar dagen kwijt voordat u het weer kunt ophalen.

Meelezen van WhatsApp berichten en social media.

Het volgen en meekijken van datadragers zoals telefoons of tablets is mogelijk. Ook dit mag alleen wanneer de datadrager uw eigendom is, of  eigendom is van uw minderjarig kind en er een zwaarwegend belang is. Vaak kunt u in deze gevallen zelf software installeren op deze telefoon of datadrager. Wij raden onderstaande software aan wanneer u uw eigen telefoon wilt monitoren of dat van uw kind. De installatie moet u zelf doen.

Wij kunnen op verzoek telefoontoestellen of tablets met deze software leveren. U kunt op deze manier uw minderjarige kind of uw eigen telefoon in de gaten houden.

Aanbevolen software

hacken van telefoons
myspy-1

Contact met ons

Wilt u zelf geen software installeren en een kant een klare telefoon aanschaffen neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uiteraard ook ondersteunen in een vervolg onderzoek.

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

POLITIE_Nederland_Logo
ap_logo
ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt