Pleegt uw partner overspel?

Wij krijgen de waarheid boven tafel!

Heeft u het gevoel dat uw partner iets achter houdt? Doet hij/zij de laatste tijd anders tegen u en krijgt u er geen vat op, dan kan een onderzoek naar overspel zeker uitkomst bieden. Heeft u twijfel en weet u geen uitweg meer, dan kunnen wij u helpen. De oplossing is er, met een onderzoek krijgt u duidelijkheid op uw vragen en vermoedens. Herkent u onderstaand meerdere signalen, neem dan contact met ons op! Wij nemen de kosten van het intakegesprek op ons.

Kosten overspel onderzoek

Met onze kennis en ervaring op het gebied van rechercheren en onze technieken en innovatie zijn wij verreweg het goedkoopste op de markt qua particuliere Recherche. Bij recherchewerkzaamheden kunt u denken aan het observeren,  onderzoek op het internet of in de geschiedenis van uw computer. Tijdens deze observaties zullen technische middelen ingezet worden. Wij leggen het overspel zo goed mogelijk voor u vast op foto en videomateriaal. Want beelden zeggen meer dan woorden. Hier kunt u de kosten vinden.

Door onze ervaring kunnen wij wel een schatting maken van de kosten van een overspel onderzoek. In de praktijk merken wij dat wij met een onderzoek van ongeveer 700,- euro de casus wel opgelost krijgen. Afhankelijk van het doel en de situatie kan het onderzoek uiteraard ook minder kosten. Wij proberen samen met u een zo’n concreet mogelijk plan te maken om de kosten laag te houden.

Contact in relatie tot het overspel onderzoek

Wij begrijpen dat de stap om daadwerkelijk een onderzoek op te starten groot is. Het is ook niet niks om uw partner in de gaten te laten houden door een recherchebureau. Maar hoe moeilijk ook, soms heeft u duidelijkheid nodig om verder te kunnen in een situatie. Het gevoel van onrecht verdwijnt niet zonder duidelijkheid en antwoorden. Via de chat direct uw vraag stellen aan een van onze medewerkers. U kunt ook een afspraak maken op ons kantoor voor een intake gesprek, deze kosten nemen wij op ons. Mocht u zich prettiger voelen bij een vrouwelijke rechercheur tijdens het eerste contact, dan is zij direct beschikbaar. Neem via het contactformulier contact met ons op of bel ons voor een afspraak. Nadat wij een onderzoek hebben opgestart kunt u via onze site via de interne mail contact met ons onderhouden. Op deze manier kan uw partner niet achter uw mail verkeer komen, u hoeft dit dus niet via uw eigen mailadres te doen.

Onderzoek naar overspel

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

Wij zijn De Privé Detective

Het team van De Privé Detective bestaat voornamelijk uit oud politie rechercheurs. Aangevuld met specialisten afkomstig van de FIOD en andere opsporingsdiensten. Door al deze krachten te bundelen  staan wij sterk en gaan wij geen onderzoek uit de weg. Wij zoeken altijd naar de waarheid en laten ons niet leiden door aannames maar enkel door feiten hier door krijgt u een ronde zaak onderbouwd door een rapportage en of dossier die u van de polite zou mogen verwachten.

Volg ons op Facebook en Twitter
 • Operationeel rechercheur
  Operationeel rechercheur

  Ervaring opgedaan bij bijzondere opsporingseenheden binnen de politie maken mij tot een allround rechercheur. Het dynamisch volgen van personen is voor mij een van de dagelijkse taken. Elke dag zie ik dit weer als een uitdaging.

 • Fraude expert
  Fraude expert

  Snuffelen en speuren in cijfertjes en documenten is mijn expertise. Mijn analytisch vermogen samen met de ervaring opgedaan bij FIOD maakt mij tot de beste rechercheur. Wanneer er iets niet klopt dan kom ik daar achter.

 • Digitaal specialist
  Digitaal specialist

  Computers zijn mijn lust en mijn leven. Ik word vaak omschreven als een ethical hacker. Ik vind het mooi om kennis in te kunnen zetten in onderzoeken om zo de eerlijke mens te kunnen helpen.

 • Forensisch onderzoeker
  Forensisch onderzoeker

  Ik voer alle forensische onderzoeken uit bij De Privé Detective. Mijn specialismen zijn het afnemen en analyseren van vingerafdrukken en DNA. Op zoek gaan naar het missende puzzelstukjes is mijn passie, als er sporen zijn dan vind ik ze.

 • Professioneel verhoorder
  Professioneel verhoorder

  Ik ben professioneel verhoorder bij de prive detective. Ik heb jarenlang voor de politie gewerkt en ben daar belast geweest met grootschalige en spraakmakende onderzoeken.

Wat onze klanten over ons zeggen
 • Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

 • Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.

SIGNALEN VAN OVERSPEL.

Vermoedens van ontrouw beginnen vaak met een “onderbuik” gevoel en in de praktijk blijken deze vermoedens helaas vaak te kloppen. De volgende signalen kunnen een teken zijn dat er iets niet klopt:

1. Je kent je partner inmiddels goed genoeg om te merken dat hij of zij zich anders dan normaal gedraagt de laatste tijd.

2. Je partner is ineens ‘te’ vaak met zijn of haar uiterlijk bezig is.

3. Als je in de buurt van zijn of haar computer komt worden ineens allerlei vensters afgesloten.

4. Je partner bewaakt zijn of haar mobiele telefoon met uiterste zorg om te voorkomen dat jij kunt kijken wie er belt en smst.

5. Je partner ontvangt allerlei berichten die snel gewist worden.

6. Zijn of haar telefoon gaat overal met hem of haar mee.  Zijn of haar telefoon ligt tegenwoordig ook omgedraaid.

7. Je partner heeft ineens een code op zijn of haar telefoon, en verandert deze code om de week.

8. Zijn of haar telefoon geluid staat uit als jij in de buurt bent. Niet alleen het bel geluid, maar al zijn of haar andere multimedia apps. Vroeger kon je in het scherm zien wie er een bericht stuurde, nu heeft hij of zij deze instelling gewijzigd en zie en hoor je niets meer.

9. Hij of zij maakt vaker ruzie met je, en geeft je de schuld van alles.

10. Hij of zij neemt bij thuiskomst direct een douche, terwijl dit vroeger niet zo was.

11. Hij of zij komt op onregelmatige tijden thuis, of moet overwerken.

12. De seks is ver onder de maat. Vroeger kon hij of zij niet van je afblijven en nu ziet hij of zij je niet meer staan.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van signalen die kunnen aangeven dat er iets niet klopt. Wilt u duidelijkheid  en houden onrustige gedachten u constant bezig? Dan is het misschien tijd om de stap te wagen om dit te controleren. Wij van de Privé detective hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken naar overspel. Alle waarnemingen worden op beeld vastgelegd. Wilt u het eindelijk eens zeker weten? Wij staan graag voor u klaar.  In de praktijk kan het ook voorkomen dat uw twijfels onterecht zijn. Zodra dit bevestigd wordt kan dit ook een eerste stap zijn naar een positieve vooruitgang zijn in uw relatie. Mochten uw twijfels helaas terecht zijn dan zorgen wij voor gedegen bewijzen en adviseren wij u bij een eventueel vervolgtraject. Wij werken nauw samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. U staat er niet alleen voor in het maken van de juiste, maar moeilijke beslissingen.

Neem nu contact op en huur ons in

Contact met ons is geheel vrijblijvend. Twijfel niet en maak gebruik van onze expertise.

POLITIE_Nederland_Logo
ap_logo
ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt