ALIMENTATIE ONDERZOEK

Wij zorgen dat u niet onterecht alimentatie betaalt

ALIMENTATIE ONDERZOEK

Betaalt u ten onrechte teveel partneralimentatie en voelt u zich onrecht aangedaan? U heeft het vermoeden dat uw ex partner stiekem samenwoont met een nieuwe partner, of dat hij of zij meer inkomsten heeft en wel in het eigen levensonderhoud kan voorzien? Dan betaalt u waarschijnlijk ten onrechte teveel alimentatie aan uw ex partner. Het voelt niet goed en u weet niet hoe u dit moet aanpakken. Wij hebben de oplossing voor u. Wij verrichten onderzoek en vergaren op de juiste manier zoveel mogelijk informatie om bij de rechter de onterechte alimentatie aan te vechten. De rechter stelt de volgende bewijslast;

U dient aan te tonen;

 • Of het een affectieve relatie van duurzame aard is tussen uw ex partner en zijn/haar nieuwe partner
 • Wat de wederzijdse verzorging is
 • Of zij een gemeenschappelijke huishouding voeren

VINDEN VAN BEWIJSLAST OM DE ONTERECHTE PARTNER ALIMENTATIE TE LATEN STOPPEN

Deze ondersteunende bewijzen kunt u vaak in de praktijk niet zomaar bij elkaar verzamelen. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn, omdat u duidelijke signalen heeft dat er iets niet klopt aan deze situatie. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste bewijslasten met als doel dat u naar de rechter kunt stappen om de onterecht te hoog betaalde alimentatie aan te laten passen of zelfs te doen stoppen.

Bij bewezen onterechte alimentatie kunt u de onterechte alimentatie terugvorderen en u kunt zelfs het rechercheonderzoek op uw ex partner verhalen. Tijdens het onderzoek kunt u een gedegen internet onderzoek van ons verwachten. Op het internet zijn altijd sporen te vinden van iemands leven. Ook zijn wij gespecialiseerd in het observeren van personen, dit kan zowel statisch als dynamisch. Statisch is als de persoon of het object niet beweegt en dynamisch is als de persoon of het object wel beweegt. Dit kan bijvoorbeeld zijn, met de auto, fiets of openbaar vervoer. Onze observaties worden altijd ondersteund door middel van technische middelen zoals foto en videomateriaal. Dit bewijsmateriaal kunt u tijdens de eventuele rechtszaak gebruiken.

Erkend en gecertificeerd

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren. Tevens zijn wij door de korpschef van de nationale politie gescreend.

Overzichtelijke kosten

Marktconform hanteren wij een laag uur tarief . Alle kosten worden vooraf in kaart gebracht, zo komt u nooit tot verrassingen te staan.

Intakegesprek

Wij bieden altijd een geheel kosteloos en vrijblijvend oriënterend intakegesprek aan.

Privacy gegarandeerd

Wij borgen uw privacy ten alle tijde. Enkel de opdrachtgever krijgt de rapportage en de film van de gemaakte beelden.

Persoonlijk plan

Wij stellen samen met u een onderzoeksplan op. Zo weet u van tevoren wat de stappen zijn en wordt u niet achteraf verrast.

Door heel Nederland

Wij werken vanuit het centrum van Nederland. Met de best opgeleide rechercheurs door het hele land. Hierdoor kunnen wij snel handelen.

De beste middelen

Onze technische middelen zijn van de laatste generatie. Doordat wij enkel gaan voor het beste kunnen wij u ook het beste bieden.

Wij zijn De Privé Detective

Het team van De Privé Detective bestaat voornamelijk uit oud politie rechercheurs. Aangevuld met specialisten afkomstig van de FIOD en andere opsporingsdiensten. Door al deze krachten te bundelen  staan wij sterk en gaan wij geen onderzoek uit de weg. Wij zoeken altijd naar de waarheid en laten ons niet leiden door aannames maar enkel door feiten hier door krijgt u een ronde zaak onderbouwd door een rapportage en of dossier die u van de polite zou mogen verwachten.

Volg ons op Facebook en Twitter
 • Operationeel rechercheur
  Operationeel rechercheur

  Ervaring opgedaan bij bijzondere opsporingseenheden binnen de politie maken mij tot een allround rechercheur. Het dynamisch volgen van personen is voor mij een van de dagelijkse taken. Elke dag zie ik dit weer als een uitdaging.

 • Fraude expert
  Fraude expert

  Snuffelen en speuren in cijfertjes en documenten is mijn expertise. Mijn analytisch vermogen samen met de ervaring opgedaan bij FIOD maakt mij tot de beste rechercheur. Wanneer er iets niet klopt dan kom ik daar achter.

 • Digitaal specialist
  Digitaal specialist

  Computers zijn mijn lust en mijn leven. Ik word vaak omschreven als een ethical hacker. Ik vind het mooi om kennis in te kunnen zetten in onderzoeken om zo de eerlijke mens te kunnen helpen.

 • Forensisch onderzoeker
  Forensisch onderzoeker

  Ik voer alle forensische onderzoeken uit bij De Privé Detective. Mijn specialismen zijn het afnemen en analyseren van vingerafdrukken en DNA. Op zoek gaan naar het missende puzzelstukjes is mijn passie, als er sporen zijn dan vind ik ze.

 • Professioneel verhoorder
  Professioneel verhoorder

  Ik ben professioneel verhoorder bij de prive detective. Ik heb jarenlang voor de politie gewerkt en ben daar belast geweest met grootschalige en spraakmakende onderzoeken.

Wat onze klanten over ons zeggen
 • Ik kan niet anders zeggen dan dat rechercheurs hun vak echt verstaan. Ze hebben enorme passie voor hun werk en geven echt alles. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

 • Ik betaalde al jarenlang te veel alimentatie terwijl mijn ex partner gewoon een nieuwe relatie had en samenwoonde. De rechercheurs achter de privé detective zijn super professioneel en betrouwbaar en ik had het gevoel dat ze mij echt begrepen. Ik heb nu genoeg bewijs om naar de rechter te gaan.

JURIDISCHE ONDERSTEUNING IN RELATIE TOT HET ALIMENTATIE ONDERZOEK.

De resultaten van het onderzoek of deze situatie kunnen vragen om juridische begeleiding. Daarom werken wij nauw samen met gerenommeerde advocatenkantoren. Het bewijsmateriaal moet rechtsgeldig en onweerlegbaar zijn. In rechtszaken worden onze rapportages als juridisch bewijs toegelaten. Wanneer het tot een rechtszaak komt nemen rechters nemen deze rapportages dan ook als rechtsgeldig bewijs mee.

PRE ALIMENTATIE ONDERZOEK

Een pre alimentatie onderzoek kost € 2499,- inclusief BTW. U krijgt hiervoor ongeveer 35 uren aan recherchewerkzaamheden voor. Deze uren worden, in overleg met u, ingevuld met bijvoorbeeld een internetonderzoek, observaties en het horen van getuigen. Wij zijn vernieuwend in het gebruik van technieken ten behoeve van het recherche- en opsporingswerk, dit kan u helpen bij het verzamelen van de benodigde bewijslasten.

In deze uren zal er zoveel mogelijk informatie gegenereerd worden. Na deze uren kan er concreet iets gezegd worden over de haalbaarheid van het onderzoek en de kosten die eraan verbonden zijn.

Neem nu contact op en huur ons in

Contact met ons is geheel vrijblijvend. Twijfel niet en maak gebruik van onze expertise.

POLITIE_Nederland_Logo
ap_logo
ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt