Wat kost De Privé Detective..

Op deze pagina zie je wat het inhuren van De Privé Detective kost.

 

De Privé Detective

HET MEEST INNOVERENDE RECHERCHEBUREAU VAN NEDERLAND

 

De Privé Detective

24 uur per dag 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar.

De Privé Detective

Ervaren oud politie rechercheurs met passie voor hun werk

 
Erkend

De Privé Detective is onder POB nummer 1400 ingeschreven bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Door deze vergunning is De Privé Detective officieel erkend om recherche werkzaamheden uit te voeren.

Innovatie

De Privé Detective denkt en werkt buiten de “box”. Door het gebruik van de nieuwste technieken en tactieken weten wij op een snelle kostenbesparende wijze het juiste bewijs te vergaren.

Ervaring

De medewerkers van De Privé Detective hebben hun ervaring opgedaan bij de politie. De ruime ervaring opgedaan bij diverse bijzondere opsporingseenheden zetten wij nu voor u in. Lees hier meer over onze achtergrond.

Missie

De Privé Detective heeft als missie  mensen zo goed mogelijk te helpen en bewijs te verzamelen dat juridisch gezien sterk genoeg is om tijdens een rechtszaak stand te houden. Wij geloven sterk in eerlijkheid en rechtvaardigheid en dat is onze drijfveer.

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Dat elk onderzoek anders is staat als een paal boven water en daarom kijken wij altijd naar uw unieke omstandigheden bij het maken van een voorstel. Wilt u weten wat een onderzoek u gaat kosten neem dan nu contact met ons op.

De kosten van de meeste onderzoeken bestaan uit de volgende onderdelen

 • Informatie inwinnen

 • Voorbereiding

 • Uitvoering

 • Verwerken verzameld bewijs

 • Rapportage

 • Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging maar ik kon er geen vinger achter krijgen. Dankzij de privé detective kreeg ik het bewijs wat ik zocht en waar ik bang voor was. Ook al is het zwaar om bevestiging te krijgen van mijn vermoedens, ik kan nu wel weer verder met mijn leven.

 • Er waren grote twijfels over de vrienden waar mijn dochter mee om ging en ze is best wel een beïnvloedbaar meisje. Ze vertelde steeds minder tegen ons en we wisten eigenlijk niet waar ze uit hing. Gelukkig bleken onze vermoedens niet terecht te zijn. Dankzij de mensen achter de privé detective hebben we nu veel meer rust.

 • Ik betaalde al jarenlang te veel alimentatie terwijl mijn ex partner gewoon een nieuwe relatie had en samenwoonde. De rechercheurs achter de privé detective zijn super professioneel en betrouwbaar en ik had het gevoel dat ze mij echt begrepen. Ik heb nu genoeg bewijs om naar de rechter te gaan.

 • Ik wilde weten of mijn man op zijn sportavonden ook echt wel aan het sporten was.. Eindelijk had ik de moed om de stap te nemen om iemand in te schakelen. De medewerkers van de privé detective hebben me super geholpen en nu weet ik dat mijn man ook echt "sport" op zijn sportavonden.

 • Ik kan niet anders zeggen dan dat rechercheurs hun vak echt verstaan. Ze hebben enorme passie voor hun werk en geven echt alles. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk.

 • De mensen achter de privé detective veel kennis van het vak, ze zijn innovatief en vernieuwend en daar hou ik van. Dankzij hun opsporingsmethoden heb ik nu genoeg wettelijk bewijs om een zaak aan te spannen tegen een ex medewerker van mij.

 • Zij hebben het klantenbestand van mensen met een uitkering binnen een korte tijd met 10% naar beneden gebracht door uitstroom middels fraude. Dit hebben zij deskundig en professioneel gedaan, de uitkering is er voor mensen die het echt hard nodig hebben, niet voor fraudeurs.

 • Alle verhuurders van woningen willen hun portefeuille gezond houden, zeker met de nieuwe wetgeving die in 2015 ten opzichte van de hennep verandert is. De verhuurder is vaak aansprakelijk voor de schade. De medewerkers van de privé detective helpen ons met de woonfraude en het controleren van de huurders.

Locatie

Het onderzoeksbureau van De Prive Detective is gevestigd in het hart van de randstad. Door de centrale ligging in Gouda kunnen wij door geheel Nederland opereren.

POLITIE_Nederland_Logo
ap_logo
ro_vj_logo_2_rgb_pos-op-wit
logo_powerdby_privedetective_wit_padding

Start typing and press Enter to search

U kunt ons nu direct bellen op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Wat kost het inhuren van de Privé Detective?

U wilt een onderzoek laten instellen en wilt graag vooraf weten wat de kosten zijn. Hierin zijn wij helder en transparant zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan .

Wij maken voor u een op maat gemaakt plan, zodat de doelstelling zo efficiënt en snel mogelijk gehaald wordt. Waardoor u minder kosten kwijt bent aan onderzoek.

Wij werken met een betaalbaar uurtarief, zodat een onderzoek voor een ieder haalbaar blijft. Wij denken hier graag in mee. Afhankelijk van de in te zetten methodieken kan het uur tarief variëren vanaf 50 euro tot 85 euro per uur. Het minimaal af te nemen uren is 3 uur aansluitend.

 

Wilt u precies weten wat het kost neem dan direct contact met ons op.

Fijn dat u een intakegesprek wilt plannen.

U kunt ons nu direct bellen voor een afspraak op (+31) 085 90 22 120 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op de afspraak in te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Geef kort aan waarvoor u een gesprek wilt